Andre prosjekter
Villkvinneseminaret i Hattfjelldal!
For femte år på rad arrangeres Villkvinneseminaret, i februar 2011! Inspirert av blant andre Clarissa Pinkola Estés´ klassisker Kvinner som løper med ulver, møtes kvinner - og menn! - til en helg med inspirasjon, kraft og glede. Temaet for dette året er åndelighet, og jeg er invitert som foredragsholder.
Fra nettsiden:
"På dette seminaret søker vi nye kunnskaper og refleksjon rundt den nye åndeligheten, sett i et urfolk- og kvinneperspektiv. I 2011 fyller Villkvinneseminaret 5 år. Det betyr også at år vi skal feire villkvinnekraften litt ekstra!


Villkvinneseminaret tar utgangspunkt i boken "Kvinner som løper med ulver" av Clarissa Pincola Estés. Vi tar tak i noen av de utfordringer vi har som kvinne: som menneske og medmenneske. Siden vi befinner oss midt i den sørsamiske urkulturen har vi en spesiell tilgang til den gamle, tradisjonelle kunnskapen som har overlevd - og som i dag av mange oppfattes som nyskapende. Vi inviterer fagfolk, kunstnere, politikere og andre som har bidratt til forandringer, personer som har stått ganske alene, men som med stort mot, intens skapertrang og tidløs viten har lykkes. På Villkvinneseminaret forteller de også sin egen historie."

Les mer her: